MIRAGE SFX

Confetti en Streamers

Stage Shot: Dit is een zeer krachtig confetti kanon om confetti of streamers te schieten, deze zijn prima geschikt voor de binnenlocatie.

Stadium Shot: Dit is een zeer krachtig confetti kanon om confetti of streamers te schieten, deze worden veelal in de grotere binnenlocaties of buitenlocaties toegepast.

Power Shot: Deze compacte shooter is geschikt voor het afvuren van de Magic FX Electric Confetti en Streamer Cannons. De Powershot I en Powershot II kan op een podium worden geplaatst met behulp van een baseplate of in truss worden gemonteerd. 

Shotbase: Deze shooter eigenlijk een kluster van 4 powershots en geschikt voor het afvuren van de Magic FX Electric Confetti en Streamer Cannons. De Shotbase kan op een podium worden geplaatst of in truss worden gemonteerd.

Stadium Blaster: Deze confetti blaster is geschikt voor de grotere venues. Door middel van CO2 gas wordt de confetti de lucht in geblazen.

Swirl Fan: Dit een stille confetti-machine met een output van 360 graden. Monteer deze in een truss, stel de output in en maak een regen van confetti.

Confetti en Streamers:

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor uw Confetti en Streamers, wij verkopen enkel het merk Magic FX. Doorgaans hebben wij meer dan 50 verschillende soorten confetti en streamers en op voorraad, ditzelfde geldt voor de Electric Cannons, leeg of gevuld met confetti en of streamers.

Mirage Laser GroupInformatieServiceSpecial EffectsWater SpecialsLasershowLinksMirage SFX
De naam Mirage
Over Mirage
Scholen
Social Media
Stage bij Mirage
Disclaimer
Lasershow Foto's
Lasershow Kleuren
Schemertijden
Film en Foto Effecten
Laser Verhuur
Laser Verkoop
Special Effects Verhuur
Laser Gloves
Laser Led Array
Rook Effecten
Skyrose verhuur
Zoeklicht verhuur
Fog Screen
Fonteinen en Watershows
Waterscherm
Waterschild
Waterval

Laser Billboard Projectie
Laser Reclame Projectie
Lasershow Combinatie Shows
Lasershow Laserpresentatie
Lasershow Live Acts
Hubble Sky Laser Beams
Laserstralen in de lucht
Tijdcode Showcontrol
Uitlichten en Aanlichten van Gebouwen
www.Mirage.nu
Air | Wind FX
Co2 Effecten
Confetti en Streamers
Schuim Machine & Schuim Kanon
Sneeuw en Winter Effecten
Sparxtar en Sparkular
Vlammen | Flames