SPECIAL EFFECTS

Rook Effecten

Tijdens een Lasershow worden de Laserstralen pas zichtbaar als het een medium heeft om op te reflecteren, daarom is rook van essentieel belang. Wij beschikken over diverse soorten rookmachines zodat we voor iedere toepassing de geschikte machine hebben.

HEAVY SMOKE: Voor de buitenevenementen hebben we speciale rookmachines ontwikkeld, deze kunnen zowel in layher constructies geplaatst worden als ergens achteraf. Door meerdere van deze rookmachines op het evenemententerrein te plaatsen kunnen wij een complete dekking van het terrein garanderen. 

LOW SMOKE: Voor het maken van laaghangende rook of mist hebben we speciale machines ontwikkeld. Deze machines maken het gebruik van droogijs of co2 gekoelde machines overbodig. Met speciale slangadapters kan de rook tot wel 10m van de machine geleid worden. 

STUDIO SMOKE: In sommige situaties is het gewenst dat de rook na gebruik weer snel verdwenen is. Hiervoor hebben we compacte machines ontwikkeld die op het juiste moment voor een zelf te bepalen dichtheid van rook zorgen. Na gebruik is deze rook binnen enkele ogenblkken verdwenen.

HAZE: Om een stabiele basis te creeren hebben we verschillende hazers in ons assortiment. Deze zijn onderandere geschikt voor indoor en studio gebruik. Door de korte opwarmtijd zijn de compact hazers binnen 2 minuten gebruiksklaar.

STEAM: Op het moment dat CO2 Effecten niet in het concept passen hebben wij Steam Machines beschikbaar, deze produceren een rookpluim die rijkt tot maximaal 8 meter en na enkele ogenblikken ook weer verdwenen is. Deze rookmachines zijn in alle richtingen te monteren en voorzien van LED, hierdoor is de rookpluim in alle kleuren zichtbaar te maken.  

 

Wanneer het gaat om koudijs, droogijs, low fog, haze, steam of normale rook, met meer dan 50 rookmachines hebben wij altijd de geschikte rookmachine  beschikbaar om het gewenste effect te creeren.   

binnenkort meer op www.special-fx.eu


Smoke Masters of Hardcore.jpg Smoke Nooteboom.jpg Smoke Emporium.jpg Mirage FX Heavy Smoke.JPG

Mirage FX Low Smoke.jpg Mirage FX Stadium Smoke.JPG Mirage FX Pro Steam.jpg

Mirage Laser GroupInformatieServiceSpecial EffectsWater SpecialsLasershowLinksMirage SFX
De naam Mirage
Over Mirage
Scholen
Social Media
Stage bij Mirage
Disclaimer
Lasershow Foto's
Lasershow Kleuren
Schemertijden
Film en Foto Effecten
Laser Verhuur
Laser Verkoop
Special Effects Verhuur
Laser Gloves
Laser Led Array
Rook Effecten
Skyrose verhuur
Zoeklicht verhuur
Fog Screen
Fonteinen en Watershows
Waterscherm
Waterschild
Waterval

Laser Billboard Projectie
Laser Reclame Projectie
Lasershow Combinatie Shows
Lasershow Laserpresentatie
Lasershow Live Acts
Hubble Sky Laser Beams
Laserstralen in de lucht
Tijdcode Showcontrol
Uitlichten en Aanlichten van Gebouwen
www.Mirage.nu
Air | Wind FX
Co2 Effecten
Confetti en Streamers
Schuim Machine & Schuim Kanon
Sneeuw en Winter Effecten
Sparxtar en Sparkular
Vlammen | Flames