WATER SPECIALS

Fonteinen en Watershows

Diverse waterjets en water fonteinen kunnen gecombineerd worden en vormen zo een speels vrij in te programmeren watershow. Alle fonteinen zijn appart aan te sturen en kunnen zo samen met licht geheel naar wens een aanvullende of opzichzelfstaande watershow vormen. Naast de standaard waterjets en waterfonteinen kunnen wij op verzoek een uniek waterconcept voor u samenstellen en deze eventueel combineren met een lasershow.

Comet Fontein: De Comet Fontein valt onder de categorie enkele straal fonteinen. Wij beschikken over verschillende type Comet Fonteinen met een variable hoogte tussen de 30 centimeter en 18 meter, deze waterfonteinen zijn DMX aanstuurbaar.

Schuim Fontein: De schuimfontein valt onder de categorie bruis fonteinen. Wij hebben diverse soorten schuimfonteinen met een variable hoogtes tussen de 30 centimeter en 12 meter

Kroonfontein: De Kroonfontein is een fontein met 5 of meer stralen. deze zijn in te stellen in hun omvang en kunnen zo naar de locatie worden aangepast. 

Roterende Fontein: De Roterende Fontein is een fontein die draait om zijn eigen as met 5 stralen. deze zijn in te stellen in hun omvang en kunnen zo naar de locatie worden aangepast.

Verlichting: Wanneer het donker word is het een prachtig spectacel als de fonteinen verlicht zijn, de waterstralen lichten op in de gewenste kleur en zijn DMX aanstuurbaar. 

www.Fonteinverhuur.nl 


Fontein Bavaria Zo Festival.JPG Fonteinen Bavaria Zo Festival.JPG Water Show Walibi.JPGMirage Fontein 010.JPG Mirage kroonfontein 002.JPG

Mirage Laser GroupInformatieServiceSpecial EffectsWater SpecialsLasershowLinksMirage SFX
De naam Mirage
Over Mirage
Scholen
Social Media
Stage bij Mirage
Disclaimer
Lasershow Foto's
Lasershow Kleuren
Schemertijden
Film en Foto Effecten
Laser Verhuur
Laser Verkoop
Special Effects Verhuur
Laser Gloves
Laser Led Array
Rook Effecten
Skyrose verhuur
Zoeklicht verhuur
Fog Screen
Fonteinen en Watershows
Waterscherm
Waterschild
Waterval

Laser Billboard Projectie
Laser Reclame Projectie
Lasershow Combinatie Shows
Lasershow Laserpresentatie
Lasershow Live Acts
Hubble Sky Laser Beams
Laserstralen in de lucht
Tijdcode Showcontrol
Uitlichten en Aanlichten van Gebouwen
www.Mirage.nu
Air | Wind FX
Co2 Effecten
Confetti en Streamers
Schuim Machine & Schuim Kanon
Sneeuw en Winter Effecten
Sparxtar en Sparkular
Vlammen | Flames